Informații generale

Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale Ideal Genius Advance SRL numita in continuare si ePurcea.com, cu sediul în Bucuresti, soseaua oltenitei nr 113, bloc 27, scara 3, ap 108, CUI: 37213946 si numar de inregistare la registrum comertului: J40/3407/2017.

Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet purceaFlorentin.com („Site-ul”)

1.Conditii Generale

Va recomandam sa studiati acest document cu atentie inainte de a incepe utilizarea acestui website sau a serviciilor sale.

UTILIZAREA IN CONTINUARE A ACESTUI WEBSITE SAU A SERVICIILOR SALE ESTE ECHIVALENTA CU O CONFIRMARE EXPLICITA A ACCEPTARII TUTUROR PREVEDERILOR ACESTUI DOCUMENT.

purceaFlorentin.com isi rezerva dreptul de a modifica acest document in orice moment si in orice fel. Modificarile respective vor intra in vigoare din momentul in care vor fi introduse in prezentul document. Din acest motiv, va invitam sa recititi periodic prezentul document. Daca, in orice moment, doriti sa nu mai acceptati in intregime prevederile acestui document, aveti posibilitatea de a nu mai utiliza acest website.

Orice utilizare a acestui website sau a serviciilor sale va fi considerata un accept al termenilor si conditiilor continute in prezentul document.

Toate drepturile de copiere, reproducere si distributie sub orice forma sunt rezervate si apartin ePurcea.com, in conformitate cu legislatia in vigoare in Romania.

Echipa ePurcea.com face toate eforturile pentru a furniza permanent informatii corecte despre parteneri si serviciile acestora, preluate din surse autorizate, ori de cate ori acest lucru este posibil.

ePurcea.com nu poate fi facuta raspunzatoare pentru modul in care un utilizator al website-ului utilizeaza in orice fel informatii prezentate in acest website. ePurcea.com nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, suferita ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de PurceaFlorentin.com.

2.Proprietatea intelectuala

Prin utilizarea acestui website recunoasteti ca ePurcea.com si toate serviciile si produsele oferite sau comercializate prin intermediul ePurcea.com au fost dezvoltate, compilate, pregatite, verificate, selectate si aranjate de catre ePurcea .com prin utilizarea unor metodologii care implica un consum substantial de efort, timp si bani si ca ele constituie proprietatea intelectuala a ePurcea.com(dupa caz).

Continutul si designul ePurcae, precum si orice alt material avand legatura cu ePurcea.com trimis prin e-mail sau furnizat in orice alta modalitate (spre exemplu: articole, design si orice alte materiale) apartin ePurcea.com si colaboratorilor sai (acolo unde acest lucru este specificat expres) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala.

Cu exceptia situatiilor precizate expres in prezentul document, este interzisa copierea, utilizarea sau reproducerea continutului si designului ePurcea.com fara a detine o permisiune scrisa prealabila in acest sens din partea ePurcea.com.

Este interzisa in orice situatii utilizarea numelui ePurcea.com sau a oricaror derivari care fac trimitere la numele ePurcea.com fara aprobarea scrisa prealabila a ePurcea.com.

Orice persoana fizica sau juridica poate contacta ePurcea.com si poate transmite idei, sugestii sau materiale de orice natura, in limitele reglementarilor legale in vigoare. Trimitand orice informatie sau material catre ePurcea.com recunoasteti ePurcea.com dreptul deplin, permanent si irevocabil de a modifica si utiliza informatiile sau materialele respective in orice mod considerat util sau necesar, inclusiv pentru a dezvolta si comercializa noi produse sau servicii bazate pe aceste informatii. Recunoasteti ca nu aveti nici un drept de a solicita orice forma de contraprestatie pentru aceste informatii sau documente.

3.Utilizarea continutului „ePurcea.com”

Este interzisa utilizarea ePurcea.com si a serviciilor si produselor oferite sau comercializate prin intermediul ePurcea.com in modalitati sau pentru atingerea unor scopuri care contravin normelor legale in vigoare sau prevederilor prezentului document.

Este interzisa copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afisarea, modificarea, crearea de componente sau produse sau servicii complete derivate, precum si orice modalitate de exploatare a ePurcea.com, cu exceptia afisarii pe ecranul unui computer personal si imprimarea sau descarcarea, in scop personal si necomercial, a anumitor documente sau informatii explicit desemnate in acest scop, cu conditia pastrarii nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuala, alte drepturi de proprietate si conditiile de utilizare ale documentelor sau informatiilor respective.

4.Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, in privinta acestui site, PurceaFlorentin.com are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: furnizarea de servicii pe internet.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, la ePurcea.com, soseaua oltenitei nr 113, bloc 27, scara 4, ap 108, Bucuresti, Romania.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

5.Modificarea continutului sau a conditiilor de utilizare

ePurcea.com isi rezerva dreptul de a modifica, adauga, suspenda sau sterge portiuni ale continutului ePurcea.com sau de a schimba specificatiile tehnice legate de utilizarea ePurcea.com in orice moment.

De asemenea, ePurcea.com isi rezerva dreptul de a restrictiona, temporar sau permanent, accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul continut al ePurcea.com.

Prezentul document poate fi modificat in orice moment, fara o notificare a utilizatorilor ePurcea.com.

6.Diverse

Verificarea informatiilor din ePurcea.com

ePurcea.com urmareste permanent sa ofere informatii actualizate si corecte. In cazul aparitiei oricaror erori de aceasta natura, utilizatorii sunt invitati sa anunte un reprezentant al ePurcea.com, care va verifica in cel mai scurt timp posibil situatia semnalata si va opera eventualele corectii necesare. In acest scop va invitam sa utilizati pagina de contact.

Servicii cu termeni de utilizare distincti

Unele servicii oferite de ePurcea.com pot face obiectul unor termeni si conditii de utilizare diferiti, care vor fi afisate in cazul fiecarui astfel de serviciu la loc vizibil putand fi studiati inainte de folosirea serviciului.

7.Legea aplicabila si jurisdictia

Drepturile si obligatiile stabilite prin prezentul document pentru ePurcea.com, pe de o parte, si fiecare utilizator al ePurcea.com, pe de alta parte, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul document vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare.

Orice litigiu care are ca obiect drepturile si obligatiile stabilite prin prezentul document va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.

Daca una sau mai multe prevederi ale prezentului document sunt dovedite ca nu se incadreaza in prevederile legale in vigoare sau ca nu pot fi aplicate pe deplin, acestea vor fi aplicate in masura maxima posibila, iar toate celelalte prevederi ale prezentului document vor ramane in vigoare.