Creșterea business-ului

Digital Marketing

Planul de marketing te poate ajuta să-ți crești afacerea într-un mod strategic și să maximizezi ROI-ul generat de fiecare ban investit.

Harness Your Social Proof

Pay Per Click

Promovați marca/produsele/serviciile/promoția prin Google Ads, Youtube Ads, Facebook & Instagram Ads, Tik-Tok Ads, Linkedin Ads…Generăm traficul pe site, creștem gradul de conștientizare și generăm clienți potențiali de calitate superioară

Creșteți gradul de cunoaștere a mărcii

Creșterea afacerii dvs. este împiedicată de gradul scăzut de cunoaștere a mărcii? Aflați cum să ridicați profilul mărcii dvs. și să deveniți un nume cunoscut.Your Content Goes Here

Valorificați-vă dovada socială

Dovada socială este, în esență, să valideze cuiva că ceea ce urmează să facă este comun în comunitate sau a mai fost făcut.

Echipăm liderii cu strategie și viziune

Măsurăm zilnic rezultatele și rafinăm campaniile, astfel încât la final, campaniile  fie profitabile.

Suntem proprii manageri ai bugetului nostru. Educația financiară este o necesitate.

Beneficiați de rapoarte complete și de cei mai buni specialiști, mereu la dispoziția dumneavoastră.

Marketing Expert

Consultant Marketing Expert

Strategii de marketing cu eficienta dovedita

Dezvoltarea planurilor de marketing

Promovare SEO

Search Engine Optimization este procesul de îmbunatatire a vizibilitatii unei pagini web în motoarele de cautare. SEO reprezinta o investitie in site, pe termen mediu si lung, care va poate aduce clienti si venituri din ce in ce mai mari, provenite din mediul online.

Remarketing

Fii alături de utilizatorii care ți-au vizitat website-ul, chiar dacă aceștia încă nu au realizat o conversie. Creăm strategii complexe de remarketing, care ne ajută să rămânem constant în mintea utilizatorilor.

Optimizare Conversie

Mai multi vizitatori nu inseamna neaparat mai multi clienti! Daca doriti sa aveti o rata de conversie mai mare a traficului de pe site in vanzari si campanii publicitare mai eficiente, adica un profit mai mare, ne puteti contacta oricand!

Crește-ți traficul

Fii mereu prezent pe motoarele de căutare!

Traffic

Crește-ți vânzările

Conținut care generează trafic și conversii

Sales Chart