Investim în oameni

Dezvoltarea vânzărilor și instruire

In-House Sales Training

Îmbunătățim rezultatul clienților noștri prin împuternicire.

De la început până la sfârșit, structura echipei de vânzări interioare funcționează astfel: echipa de marketing trimite informații despre clienți potențiali către SDR-uri. SDR-urile sunt responsabile pentru calificarea și creșterea clienților potențiali până când sunt gata să facă o achiziție. Reprezentanții de vânzări preiau în această etapă pentru a poziționa produsele potrivite la momentul potrivit pentru a încheia tranzacția.

„Prospecție video” este un cuvânt la modă care plutește de câteva luni, dar este popular din motive întemeiate. Mai simplu spus, prospectarea video este o informare personalizată într-un format video scurt, de maximum două minute. Spre deosebire de un apel telefonic sau de un e-mail, prospectul ajunge să se conecteze  la un nivel mai personal.
Indiferent de ce vinde compania dvs., trebuie să fiți foarte în acord cu expresiile care indică că un prospect ar putea fi potrivit pentru produsul dvs. Aici intervine ascultarea activă. Un SDR adaptabil și empatic se concentrează pe strângerea de informații valoroase care vor ajuta un prospect mai departe, în loc de verificarea casutelor de calificare a clienților potențiali.
Marketing Expert

Consultant Marketing Expert

Strategii de marketing cu eficienta dovedita

Constiinta de sine

Având această conștiință de sine, te va ajuta pe tine și pe managerul tău de vânzări să-ți analizezi performanța, atât câștigurile, cât și eșecurile, și să reflectezi la ceea ce a mers bine și ce nu.

Organizare

Procesele pot varia de la o persoană la alta, dar sunt esențiale pentru a rămâne organizat. Gestionarea programelor permite SDR-urilor să-și gestioneze zilele și să prioritizeze sarcinile care sunt cheia succesului lor (de exemplu, comunicare prin e-mail, apeluri, întâlniri.) Indiferent dacă aleg să-și scrie lista de lucruri de făcut sau să folosească un instrument de gestionare a calendarului pentru a-și crea programul, menținerea unui program strict îi va ajuta să stăpânească cadența pentru contactul lor și interacțiunile cu potențialii.

Construirea relațiilor

În calitate de SDR, sarcina dumneavoastră este să pregătiți un client potențial pentru vânzare înainte de a-l preda managerului de cont pentru a-l închide. SDR-urile eficiente sunt capabile să construiască relații autentice cu potențiali și să construiască încredere. Pentru a fi un constructor de relații de succes, trebuie să fiți capabil să comunicați cu o mare varietate de oameni pe mai multe canale. Indiferent dacă vă conectați cu un contact prin e-mail, vă prezentați unui client potențial într-o întâlnire virtuală sau îi trimiteți un videoclip preînregistrat, veți dori să comunicați clar punctele și ideile dvs. care îi mențin implicați.

Depășirea obiecțiilor

Această abilitate este una pe care fiecare mare reprezentant de dezvoltare a vânzărilor pe care îl cunosc și-a stăpânit-o și asta înseamnă gestionarea obiecțiilor. 35% dintre reprezentanții de vânzări spun că depășirea obiecțiilor de preț este cea mai mare provocare cu care se confruntă, dar asta nu trebuie să vă includă. Depășirea obiecțiilor este o abilitate la care majoritatea reprezentanților se îmbunătățesc în timp, deoarece au ajuns să înțeleagă toate soluțiile pe care le oferă afacerea lor și i-au văzut lucrând în moduri creative. Când puteți poziționa aceste soluții pentru a elimina un punct de durere pentru prospect, începeți să dezvoltați încredere cu prospectul dvs., care este un factor cheie care influențează dacă va cumpăra sau nu.